Service

Waarom kiest u voor Jason’s Tyres Network?

Klanten ervaren dat de unieke focus van Jason’s Tyres Network op dit marktsegment zorgt voor een persoonlijke service. Het correcte advies over de banden is sterk afhankelijk van de sector waarin u actief bent en de manier waarop de machines worden gebruikt.

Grondwerkers, auto bezitters, recyclagebedrijven, afvalbeheerders, wegenbouwers of logistiek specialisten: voor iedere toepassing en situatie is de juiste bandenkeuze heel belangrijk. Jason’s Tyres Network zal altijd het type en het merk van banden voorstellen dat het meest voordelig is voor de klant.

  • Nieuwe of tweedehands banden nodig?
  • Ride-On Bandensealant & Balanceergel?
  • Service op locatie voor montage of demontage?
  • Reparatie van E.M. - en truckbanden nodig?

Informatie aanvragen

Services

Service op locatie

Niet alleen kunnen wij de banden snel vervangen, wij zijn ook heel snel ter plaatse. Jason’s Tyres Network werkt in heel Europa nauw samen met partnerbedrijven, die in onze opdracht heel snel kunnen uitrukken om herstellingen te doen.
Dankzij onze apparatuur, waarmee wij ter plaatse bij de klant komen en dankzij het vakmanschap van onze technici, ronden wij iedere interventie af binnen de kortst mogelijke tijd.

Mogelijkheid in bandkeuze

Het correcte advies over de banden is sterk afhankelijk van de sector waarin u actief bent en de manier waarop de machines worden gebruikt. Grondwerkers, recyclagebedrijven, afvalbeheerders, wegenbouwers of logistiek specialisten: voor iedere toepassing en situatie is de juiste bandenkeuze heel belangrijk. Jason’s Tyres Network zal altijd het type en het merk van banden voorstellen dat het meest voordelig is voor de klant.

Banden voorraad

De keuze voor de meest ideale banden leidt automatisch tot een aanzienlijke kostenbesparing. Aangezien Jason’s Tyres Network wereldwijd heel goede contacten heeft in de sector, kunnen wij zowel nieuwe als tweedehands banden aan voordelige tarieven inkopen.
Dat prijsverschil merkt u meteen. Onze klanten waarderen bovendien dat ze niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Jason’s Tyres Network heeft alle ervaring gebundeld in een handig programma, dat op voorhand kan inschatten hoe lang uw banden onder de reële omstandigheden zullen meegaan en welk budget er bijgevolg moet worden voorzien.

service_page_network_jt
service_page_network_jt_1

Het correcte advies over de banden is sterk afhankelijk van de sector waarin u actief bent en de manier waarop de machines worden gebruikt. Grondwerkers, autobezitters, recyclagebedrijven, afvalbeheerders, wegenbouwers of logistiek specialisten: voor iedere toepassing en situatie is de juiste bandenkeuze heel belangrijk. Jason’s Tyres Network zal altijd het type en het merk van banden voorstellen dat het meest voordelig is voor de klant.

Het leveren van maatgericht advies is een belangrijk aandachtspunt voor Jason’s Tyres Network.
Wij zoeken altijd de meest rendabele oplossing voor de klant. Daarbij worden alle parameters van iedere situatie (sector, frequentie van gebruik, enz.) nauwkeurig gemeten en afgewogen. Door tussentijds de profieldieptes van de banden te komen controleren kunnen wij perfect voorspellen wanneer de banden vervangen moeten gaan worden.
Deze rapportering krijgt u gratis aangeleverd in ons servicepakket.

Ride-On TWC ® is een speciaal in de VS ontwikkelde vloeistof met een lage viscositeit, waardoor het een uitstekende bescherming biedt tegen roest op de velg en onderspanning van de band. 
Bovendien maakt het lekkages van zowel de band als de velg duidelijk zichtbaar. 

De keuze voor de meest ideale banden leidt automatisch tot een aanzienlijke kostenbesparing. Aangezien Jason’s Tyres Network wereldwijd heel goede contacten heeft in de sector, kunnen wij zowel nieuwe als tweedehands banden aan voordelige tarieven inkopen. Dat prijsverschil merkt u meteen.

Video afspelen

Jason's Tyres Network

Voor u als klant is het belangrijk dat problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Machines en vervoersmiddelen kunnen immers niet lang stil staan. TIJD IS GELD!
Daar wij samenwerken met een aantal partnerbedrijven in de heel Europa kunnen wij een snelle oplossing van uw probleem realiseren. Zowel op locatie als in onze werkplaats proberen wij u altijd zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn. Het is mogelijk om alle maten banden zowel op locatie als in onze werkplaats te monteren.

Het leveren van maatgericht advies is een belangrijk aandachtspunt voor Jason’s Tyres Network. Wij zoeken altijd de meest rendabele oplossing voor de klant. Daarbij worden alle parameters van iedere situatie (sector, frequentie van gebruik, enz.) nauwkeurig gemeten en afgewogen. Door tussentijds de profieldieptes van de banden te komen controleren kunnen wij perfect voorspellen wanneer de banden vervangen moeten gaan worden. 

Deze rapportering krijgt u gratis aangeleverd in ons servicepakket. Onze dienstverlening houdt tevens in dat Jason’s Tyres Network de banden bij de eindklant gaat leveren en indien gewenst ook ter plaatse de montage uitvoert. Door dit over te laten aan specialisten die hiervoor over de juiste materialen beschikken zullen de machines, auto’s en vrachtwagens minder lang stilstaan en bespaart u kosten!

Video afspelen

Neem contact op!

  • 0031 (0)475 711 365
  • info@jasonstyres.com
Jason’s Tyres

Jason’s Tyres bestaat sinds 2000 en is opgedeeld in 3 divisies:

Jason’s Tyres Sale
Tyres Sale levert een compleet en het grootste aanbod bestaande uit gerechapeerde banden (covers tot 57 inch), als ook nieuwe en tweedehands banden.

Jason’s Tyres Network
Network is een samenwerkingsverband binnen Europa met zeer ervaren partnerbedrijven, die dezelfde kernwaarden hanteren als Jason’s Tyres en haar klanten. Hierdoor kunnen wij ook voor uw vragen een snelle oplossing realiseren.

Jason’s Tyres Extreme
Extreme levert het complete programma rond dumpers, loaders, kranen en het volledige E.M. programma. Wij beschikken over alle A-merken (o.a. Michelin, Goodyear en Bridgestone).
Onze specialisatie ligt vooral op het vlak van E.M. en truckbanden.

Inschrijving Nieuwsbrief

Contactgegevens:

Adres:
Galvaniweg 5
6101 XH Echt
Nederland

Contact:
Telefoon: 0031 (0)475 711 365
Fax: 0031 (0)475 470 207
Mail: Info@jasonstyres.com

Volg ons:
Facebook
YouTube