Het volledige Earthmover en Mining Programma.

Home

Waarom kiest u voor Jason's Tyres Extreme?

Uitstekende service

Jason’s Tyres Extreme levert en monteert als enige op eigen locatie – 24 uursservice. Gaat verder dan andere bandenspecialisten.

Grootste aanbod van banden tot 25 - 57 inch

Jason's Tyres Extreme biedt gerechapeerde banden (covers tot 57 inch) en banden, nieuw en tweedehands als enige tot 25 - 57 inch. Zie ook onze leenbanden en leenvelgen in alle maten.

Geen downtime

De grote zorg bij tal van onze eindklanten is dat hun machines te lang moeten stilstaan. Jason’s Tyres Extreme neemt op dat vlak alle zorgen weg.

Anti lekkage

Een kleine nagel, glasscherf of een ander scherp voorwerp dat een lekkage veroorzaakt in één van de banden hoeft niet desastreuze gevolgen te hebben.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

De keuze voor de meest ideale banden (nieuw of tweedehands) leidt automatisch tot een aanzienlijke kostenbesparing.

Top reparaties

Reparatie van alle E.M - en truckbanden en autobanden binnen heel Europa​

Montage en demontage op locatie

Jason's Tyres Extreme zorgt voor het vervoer van de band en binnen 2 dagen levert de band nieuw of hersteld terug op locatie

Neem contact op

  • info@jasonstyres.com

Jason's Tyres Extreme- Dealers

Jason’s Tyres Extreme!

Jason’s Tyres Extreme bestaat sinds 2000 en levert het complete programma rondom banden ( nieuw en tweedehands), dumpers, loaders, kranen en het volledige Earthmover en Mining Programma. Jason’s Tyres Extreme beschikt over alle A-merken (o.a. Michelin, Goodyear en Bridgestone).  Jason’s Tyres Extreme is ISO Gecertificeerd!

Jason’s Tyres Extreme is een samenwerking met zeer ervaren Partner bedrijven binnen Europa, die dezelfde kernwaarden hanteren als Jason’s Tyres en zijn klanten. 

Wilt u meer informatie over service van Jason's Tyres Extreme?

  • 0031 (0)475 711 365

Jason's Tyres Extreme

Jason’s Tyres Extreme is het Europees netwerk van service- en verkooppunten voor banden en staat dag en nacht paraat om bedrijfsvoertuigen met bandenproblemen weer op de weg te krijgen.

Wij bieden een unieke service aan onze klanten samen met onze partners en dat maakt ons dé bandenspecialisten binnen Europa. Het netwerk van servicepartners wordt voortdurend uitgebreid.

Op de zakelijke markt – leasemaatschappijen, industrie, transport, landbouw- en grondverzet -zijn wij marktleider op gebied van banden en bandenservice.

Video afspelen

Wat biedt Jason's Tyres?

Juiste materiaal op de juiste plek

Wij zorgen voor het juiste materiaal op de juiste plek, en wij bieden werelds beste Ride-On bandensealant en het Ride-On TWC® die zorgt voor een uitstekende bescherming tegen roest op velden en onderspanning van de band.

Jason's Tyres bandenprogramma loaders

Samenwerkingsverband met top partners

Jason’s Tyres Extreme is een samenwerking van met een aantal zeer ervaren bedrijven die dezelfde kernwaarden hanteren als Jason’s Tyres en zijn klanten. Jason’s Tyres  Extreme werkt samen met een aantal partner bedrijven in het heel Europa en mede daarom kunnen wij een snelle oplossing voor uw problemen bieden.

Enorme voorraad tot 25-57 inch

Enorme voorraad van alle soorten en maten banden, zowel nieuw als tweedehands en monteren als enige tot 25-57 inch. 

Ontzorgen

Jason’s Tyres Extreme ontzorgt door de problemen zo snel als mogelijk op te lossen. Machines kunnen immers niet lang stil staan. Tijd is geld.

24-uursservice

Jason’s Tyres Extreme biedt als enige 24-uursservice, monteren op locatie, demontage, neemt de band zelf mee en 2 dagen later is de nieuwe of gemaakte band weer in huis.

“Ride-On® voorkomt stilstand als gevolg van een lekke band. Het  biedt bescherming tegen lekke banden en klapbanden, langer behoud van een juiste bandenspanning, minder bandenslijtage.”